Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Τέλος τα skinny τζιν -Οι 6 τάσεις για φέτος

Οι τάσεις πάνε και έρχονται με διάφορα υφάσματα, πολλά χρώματα και μήκη, αλλά αυτό που δεν θα σταματήσει ποτέ να ανανεώνεται και να φοριέται είναι το τζιν παντελόνι.
Είτε πιο vintage, είτε πιο ροκ με στάμπες, είτε πιο alternative με τρύπες και σκισίματα, ένα τζιν παντελόνι ή ένα τζιν τζάκετ είναι πάντα «χρυσά» κομμάτια στην ντουλάπα σου.
Οι τάσεις ανανεώνονται,
ανακυκλώνονται και επιστρέφουν: Αυτές είναι οι 6 πιο δημοφιλείς
Ξέφτια


Τα γυρισμένα ρεβέρ φεύγουν, τα ξέφτια στο τέλος του τζιν έρχονται! Με το boyfriend στιλ να είναι ήδη της μόδας, τα ξέφτια δένουν ιδανικά με το look, δίνοντας έναν πιο νεανικό αέρα στο ντύσιμό σου.
Δύο αποχρώσεις
Δεν ξέρεις ποια απόχρωση να επιλέξεις; Η νέα τάση θέλει το τζιν να έχει δύο αποχρώσεις (σχεδόν παρόμοιες).
Τζάκετ με στάμπες
Το τζιν oversized vintage jacket έχει «επανέλθει» από τα '80s εδώ και καιρό. Οπότε αν έχεις ήδη ένα, μπορείς να το «εμπλουτίσεις» με μερικά αυτοκόλλητα, μιας και είναι το τελευταίο trend.
Σκίσιμο στο γόνατο
Αν αναρωτιέσαι αν τα πολλά σκισίματα είναι ή όχι είναι της μόδας, τότε σε ενημερώνουμε ότι το κλασικό σκίσιμο στο γόνατο δεν έχει να πάει πουθενά. Άλλωστε ένα απλό σκίσιμο μπορεί ευκολότερα να φορεθεί μέσα στη μέρα, παρά με ένα που είναι λες και το έσκισες μέσα στα νεύρα σου.
Τζιν παντελόνα
Το ψηλόμεσο τζιν που τελειώνει σε καμπάνα είναι από τις πιο chic επιλογές στο γραφείο. Το ύφασμά του είναι πιο εφαρμοστό και η απόχρωση της φωτογραφίας ταιριάζει με τα πάντα. Δοκίμασέ το!
Μακρύ τζιν jacket
Αν θέλεις να αγοράσεις ένα τζιν τζάκετ για το χειμώνα, μπορείς να επενδύσεις σε αυτά που φθάνουν έως το γόνατο. Είναι πιο επιβλητικά και φοριούνται και πάνω από τους ώμους (όπως μία κάπα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου