Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Οι κορυφαίες τάσεις για το εορταστικό μανικιούρ

 Όσον αφορά τα χρώματα μανικιούρ που θα κυριαρχήσουν για το χειμώνα του 2024, οι ειδικοί δήλωσαν πρόσφατα στο Bustle ότι το παγωμένο παστέλ μπλε, το γυαλιστερό μαύρο και οι αποχρώσεις του πράσινου είναι μερικά από αυτά που πρέπει να προσέξετε.

Ενώ τα «παγωμένα» μπλε μεταλλικά νύχια πρόκειται να κατακτήσουν την περίοδο των διακοπών και του χειμώνα, πολλά άλλα χρώματα που κάνουν θραύση -δηλαδή το κόκκινο,

το μαύρο και το ασημί– είναι, επίσης, ιδανικά για ένα εντυπωσιακό εορταστικό μανικιούρ.

Για τα Χριστούγεννα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και όχι μόνο, ακολουθούν κάποιες ιδέες nail art που σίγουρα θα κάνουν τα νύχια σας τον πρωταγωνιστή των γιορτών.

Nail art με νιφάδες χιονιού

Λένε ότι κάθε νιφάδα χιονιού στη φύση είναι μοναδική. Αγκαλιάστε αυτή την ποιητική αλήθεια και ζωγραφίστε λευκές χιονονιφάδες σε κάθε νύχι σας χρησιμοποιώντας ένα κλασικό λευκό βερνίκι νυχιών.

Γαλλικό σκουφάκι Άη Βασίλη

Για όσες αισθάνονται ότι τα Χριστούγεννα είναι το κύριο γεγονός της εορταστικής περιόδου, αυτά τα αφηρημένα γαλλικά νύχια εμπνευσμένα από το εμβληματικό κόκκινο καπέλο του Άη-Βασίλη είναι η καταλληλότερη επιλογή.

Frosty μπλε μεταλλικό

Αυτόν το Δεκέμβριο επιλέξτε ένα frosty παστέλ μπλε για τα νύχια σας σε δροσερούς τόνους. Απογειώστε το αποτέλεσμα με εντυπωσιακό nail art με νιφάδες χιονιού και ένα μεταλλικό τελείωμα.

Περλέ του ονείρου

Για ένα εύκολο, αθόρυβα πολυτελές εορταστικό μανικιούρ που έχει αυτό το ξεχωριστό κάτι, προσθέστε ένα μικροσκοπικό 3D μαργαριτάρι πάνω σε ανοιχτό ροζ βερνίκι νυχιών.

Ντελικάτο μαύρο

Υιοθετήστε τις επιλογές των Hailey Bieber, Kim Kardashian, Selena Gomez και άλλων celebrities, επιλέγοντας ένα μαύρο ντελικάτο και διαχρονικό χρώμα για το μανικιούρ σας. Η προσθήκη ενός φιόγκου σε ένα νύχι με έμφαση θα το κάνει ακόμα πιο γιορτινό.

Μεταλλικό πράσινο

 

Ένας εορταστικός τρόπος για να αξιοποιήσετε μία από τις κορυφαίες τάσεις στο χρώμα του βερνικιού νυχιών του χειμώνα 2024, τα γαλλικά νύχια με πράσινο μεταλλικό τελείωμα προσθέτουν ακριβώς τη σωστή δόση ίντριγκας στο σχέδιο του εορταστικού σας μανικιούρ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου