Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Baby braids: Το απόλυτο bohemian καλοκαιρινό χτένισμα είναι απλό, ρομαντικό και κοριτσίστικο

 Αν σας αρέσει το bohemian look, οπωσδήποτε έχετε πειραματιστεί με τις πλεξούδες στα μαλλιά σας, είτε πλέκοντας μια χαλαρή, είτε δυο που να πέφτουν στο πλάι, είτε πλέκοντας μόνο δυο μικρές στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού σας, τις λεγόμενες και «baby braids».

Οι «baby braids» θυμίζουν τα 70s και τα κορίτσια των hippies που έπλεκαν τα μαλλιά τους σε ανέμελες πλεξούδες, τα στόλιζαν με λουλούδια και τα άφηναν πολύ μακριά για να ανεμίζουν χορεύοντας rock’n’roll. Έκαναν μια επανεμφάνιση στα 00s, την πιο αμφιλεγόμενη στιλιστικά δεκαετία της σύγχρονης εποχής χωρίς

ιδιαίτερη ταυτότητα. Το μόνο σίγουρο είναι πως κάθε καλοκαίρι επανέρχονται, όπως έκαναν και αυτή τη σεζόν.

Το να πλέξετε «baby braids» μόνες σας είναι απλούστατο και μπορείτε να το κάνετε είτε αφήνοντας τα υπόλοιπα μαλλιά σας κάτω, είτε έχοντάς τα πιασμένα. Απλά ξεχωρίζετε δυο μικρές τούφες στη μπροστινή πλευρά του κεφαλιού σας και τα πλέκετε σε δυο μικρές πλεξίδες που πέφτουν δεξιά και αριστερά στα πλαϊνά του προσώπου σας. 


Είναι ένα χτένισμα τύπου Coachella, το οποίο έχουμε δει κατά καιρούς να έχουν κάνει η Hailey Bieber, η Gigi Hadid και η Margot Robbie.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου