Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Yπάρχει ένα καπέλο που σίγουρα έχετε στην ντουλάπα σας, επανήλθε δριμύτερο και ήρθε η ώρα να το ξεθάψετε

Κείμενο: Έλενα Φάκου

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει φορέσει στη ζωή της ένα τζόκεϊ ή ένα καπέλο του baseball, ειδικά ολοκληρώνοντας με αυτό το αξεσουάρ μια σπορ εμφάνισή της. Όμως, εκτός από τα στιλ με έντονες streetwear αναφορές ή τα ghetto glory looks, τα αθλητικά τζόκεϊ και baseball hats δεν συνηθιζόταν (μέχρι σήμερα τουλάχιστον) να συνδυάζονται με εμφανίσεις που δεν ήταν casual. Αυτό άλλαξε.

Όπως ακριβώς πλέον τα sneakers μπορούν να συνδυαστούν με βραδινά φορέματα -ακόμη και με

νυφικά- έτσι και τα αθλητικά καπέλα πλέον φοριούνται με όλα τα ρούχα: Τα είδαμε να φοριούνται με σακάκια, με αμάνικα γιλέκα ή με πουκάμισα, και να δείχνουν πραγματικά υπέροχα. Αν το mix-and-match μπορούσε να ζήσει μία αποθέωση, αυτή θα ήταν ένα καπέλο τζόκεϊ μαζί με ένα oversize blazer και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, άλλωστε, πως κάπως έτσι το φορούν οι Γαλλίδες.

Tην τάση αυτή έχουν αρχίσει ήδη να υιοθετούν πολλές celebrities, όπως η Hailey Bieber που πόζαρε με τζόκεϊ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συνδυάζοντάς το με κοσμήματα Tiffany’s και διάφορα άλλα looks.

Σε περίπτωση που έχετε ήδη ένα ή περισσότερα παλιά τέτοια καπέλα, ανασύρτε τα και βρείτε τρόπους να τα εντάξετε στα ντυσίματά σας. Αν πάλι θέλετε να αγοράσετε κάποιο καινούριο, εμείς έχουμε τις προτάσεις μας.


Τι μπορείτε να αγοράσετε





Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου